INSISTIRAO U PRODUKCIJI ZA DISKVALIFIKACIJU: Nakon Mikijeve ZAUŠKE i NAPUŠTANJA Zadruge, Milan se vratio

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2018, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INSISTIRAO U PRODUKCIJI ZA DISKVALIFIKACIJU: Nakon Mikijeve ZAUŠKE i NAPUŠTANJA Zadruge, Milan se vratio

Evo šta je sve otkrio.

Mnogo bure diglo se u "Zadruzi" iz jedne naizgled bezazlene situacije koja se završila tako što je Miki Đuričić udario Milana Miloševića.

Rijaliti igrač iz Kupinova je kažnjen potom sa 5.000 evra, a udareni novinar je za to vreme bio izvan imanja u Šimanovcima, kada je, kako kaže, insistirao u produkciji za Mikijevu diskvalifikaciju koja se pominjala kao mogućnost - izričito je tražio da ne izbace Đuričića.

Posle nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sati Milan se vratio u "Zadrugu" i u društvu Baneta Čolaka, Viktorije Mišković i Marka Miljkovića, diskutovao o dramatičnim događajima.

- Lepo je krenuo dan i sve je bilo top. Gasio sam cigaru i čuo sam jak udarac - rekao je Čolak, a onda se i Milan uključio u opisivanje:

- Raširio je ruku, zahvatio mi je pola glave dok sam ja sedeo. Crveno mi je još tu gde me je udario. On sve kaže šala, a ja na šalu ne bih reagovao, da me je samo klepio ovlaš. Ja sam insistirao da ga ne diskvalifikuju. Šta to meni treba u životu? Ja sam bio taj koji je uvek bio tu za Mikija i koji ga je suzdržavao od agresije - započeo je Milošević deskripciju i nastavio:

- Dobro su oni mene vratili. Rekao sam da niko neće moći da me zadrži ovde. Bilo ko drugi da me je udario ja bih razumeo. Sloba na primer. Petljam mu se u život... A i bio bi to dobar šou. Ovo nije šou. Ja mu jutros kuvam kafu i nosim mu, pitam ga koju će pesmu - iščuđavao se Milan.

- Probudi se kod njega to nešto s vremena na vreme. Neko zlo... On je takav, nema to veze s krajem rijalitija - nadovezao se Marko.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pitali Anabelu: Da li je Sloba IZIGRAO I IZNEVERIO LUNU? Usledio HAOS! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.