IMAŠ SAVRŠENU GUZU! POLJUBILA BI JE! Nakon što je smršala 50 kg - ODUŠEVILA Karleušu u Zvezdama Granda

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2018, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMAŠ SAVRŠENU GUZU! POLJUBILA BI JE! Nakon što je smršala 50 kg - ODUŠEVILA Karleušu u Zvezdama Granda

Nema konkurenciju!

Nastup Nevene Mirčić (25) u "Zvezdama Granda" će se verovatno dugo prepričavati a devojka iz Aleksinca je moćnim glasom oduvala konkurenciju.

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda) дана 20. Јан 2018. у 4:17 PST

Koliko je Nevena, inače vaspitačica po zanimanju, bila dobra, možda najbolje pokazuju silne pohvale koje joj je uputila Jelena Karleuša.

- Ja sam tebe negde lepo doživela. Došlo mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u jednom momentu da izađem na scenu i poljubim te. Ti mi dođeš kao dekontaminacija za uši, jako si talentovana, predivno si se obukla. Ti devoko imaš savršen stil, i biću malo indiskretna, ali, kad si se ti okrenula, ja sam videla jednu savršenu veliku pozadinu, ti si kao Kim Kardašijan. Ako ti iko ikad kaže da smršaš, samo nemoj u tom srednjem delu da mršaviš nikada, pošto je to savršeno. Ja kad bih ovakvu pozadinu imala, bila bih najsrećnija na svetu - rekla je oduševljena Karleuša.

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda) дана 20. Јан 2018. у 2:06 PST

- Pre četiri godine sam imala 113 kilograma, i smršala samnekih 50 kilograma, za godinu i po dana, međutim, ja sam se zaljubila, bilo mi je sve lepo i krenula sam malo više da jedem. Sada imam 76 kilograma, ja mislim, i trebalo bi da skinem još desetak kilograma - ispričala je Nevena nakon što ju je Saša Popović kritikovao što nije smršala kao što mu je obećala.

Pogledajte Nevenin nastup (premotajte na 1:51:01):

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.