IMAŠ NAJBEZOBRAZNIJE OČI! Zonjićeva dohvatila Radetov PONOS - A on je reagovao OVAKO

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMAŠ NAJBEZOBRAZNIJE OČI! Zonjićeva dohvatila Radetov PONOS - A on je reagovao OVAKO

Golupčići.

Marijana Zonjić i Rade Lazić su uspeli da reše probleme i nesuglasice koje su postojale među njima i od tog trenutka se ne razdvajaju.

Lazić je skrenuo pažnju svojoj devojci da treba da mu veruje kao i to on ni sa jednom zadrugarkom neće preći granicu prijateljstva. Marijana je provela ovo veče u Lazićevom zagrljaju i tom prilikom mu priznala čime ju je zaveo.

- Imaš prelepe oči. Imaš miks plavih i zelenih očiju. To su najbezobraznije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oči. Iz njh ništa ne možeš da pročitaš - govorila je Marijana.

- Šta ti je najlepše kod mene? - upitao ju je Rade.

- Oči i osmeh, sve - odgovorila je Marijana.

A ono što je interesantno je da je sve vreme Rade bio pokriven jorganom, a Zonjićeva je držala ruke na njegovom polnom organu, ali je on sve vreme ignorisao to.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.