Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023, 17:28

"IMAM ČETIRI DEVOJKE NAPOLJU, moja baka PUNIMIRKA me PSOVALA zbog nje!" Janjuš na URNEBESAN način pokopao Maju

"On i dalje mene voli kao Boga" dobacila je Maja.

Gosti voditelja Filipa Cara u emisiji "Delegati" bili su Šarmen Soraja Leoni Altman i Marko Janjušević Janjuš. Car je najavio njihovo gostovanje, a pre toga je ispričao par šaljivih sličnosti zadrugara sa likovima iz serija.

Janjuš važi za jednog od najduhovitijih zadrugara, čije se fore i provale prepričavaju, a sada je na urnebesan način iskazao mišljenje o svojoj bivšoj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Maji Marinković.

- Reci mi, Šarmen, ispostavilo ste da ste Janjuš i ti imali letnju avanturu - dodao je Car.

- To je moja jedina letnja avantura letos, slučajno sam je sreo, video na plaži, prišao, dao Instagram, posle smo se sreli. To je bilo to - ispričao je Janjuš.

- Moja baba nikoga nije prihvatila, samo mene i Aleksandru. Da li će tvoja baka prihvatiti Šarmen? - pitao je Filip.

- Moja baka Punimirka je bila vezana za moju ženu, psovala me je kad sam je prevario. Bio sam ljut na nju što me je vređala. Bila je baš ljuta, kao i moj pokojni deda. Svi su mi j*bali majku, cela familija me je gledala koso. Ja duže vreme nemam devojku. Šarmen bi zvali Soraja, to je umetničko ime koje se godinama spominje, baš bi im zapalo za uši. Ali ja imam devojku Krofnicu, nedostaje mi mnogo, stvarno je dobra devojka, nekako sam se zaljubio. Videću, čekam rođendan, da vidim šta ona misli. Odobrila mi je poljupce na blic, s*ks ništa - istakao je košarkaš.

- Da li bi tvoje devojke prihvatile Soraju? - pitao je Car.

- Ja imam četiri, imaju Vajber grupu, videćemo da li će prihvatiti Soraju - rekao je Janjuš.

- Zadrugari ne vide ništa loše u odnosu Maje i tebe i tome da odradite zadatak i dobijete nagradu - nastavio je Filip.

- Ja sa njom mogu da komuniciram ako je neko tu. Ne zato što se plašim, ali imam neki svoj plan. Želim joj sve najbolje, nema tu više nikakve zaj*bancije između mene i nje - dodao je košarkaš.

- On i dalje mene voli kao Boga - dobacila je Maja iz spavaće sobe.

Kako je sve izgledalo pogledajte na snimku ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.