IMALA JE VELIKI HIT “RECKA NA ZIDU” Nikada nećete pogoditi čime se danas bavi popularna pevačica 90-ih (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMALA JE VELIKI HIT “RECKA NA ZIDU” Nikada nećete pogoditi čime se danas bavi popularna pevačica 90-ih (FOTO)

Mediji su joj dali epitet “radijske pevačice” jer ako je neko bio stalno prisutan na kratkim talasima, onda je to bila Lidija.

Ova mlada i atraktivna pevačica pojavila se 2000. godine i vrlo brzo je počela da osvaja srca slušalaca. Lidija Palurović, koja je preko noći napravila pravi bum hitom “Recka na zidu”, istom brzinom je nestala, i potpuno se povukla sa javne scene.

Lidija, nekad i sad.. pic.twitter.com/vS0afXV7i7

— FikoR (@FikoR87) September >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 12, 2016

Poslednji put je nastupila na Radijskom festivalu 2004. godine sa numerom “Utopija” i nakon toga joj se u muzici gubi svaki trag. Pojedine radio stanice i dan danas puštaju neke od njenih najvećih hitova.

Muziku nije odabrala kao svoje zanimanje, a univerzitet u Kragujevcu - Tehnički fakultet bio je sledeća stanica. Palurović je nastavila da radi kao profesorka, a kako su mediji pisali, predavala je engleski jezik.

Zanimljivo je da u komentarima na njenim pesmama na YouTube-u pišu njeni studenti koji i dalje slušaju njene numere. Najviše su iznenađene mlađe generacije koje nisu ni znale da je njihova profesorka bila pop zvezda.

Da se podsetimo njenog velikog hita:

Milica Pavlović KRIJE DEČKA: U naručju gospodina!? A besni auto, kreditne kartice?! OU! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.