IMALA IH JE 15! - Muvala sam se sa još TROJICOM! Luna OGOLJENA pred Bogom, narodom i SLOBOM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2017, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMALA IH JE 15! - Muvala sam se sa još TROJICOM! Luna OGOLJENA pred Bogom, narodom i SLOBOM!

Istorija njene ljubavi više nije tajna.

Luna Đogani jedva je prebolela raskid s prvim dečkom, Veljkom Ražnatovićem. U snimku koji je blogerka postavila Cecinom sinu 2011. godine, kada je imala 15, kao i pismu koje je tada objavila, ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija otkrila je da joj je Veljko bio prvi i da ju je prevario.

A post shared by Veljko Raznatovic (@veljkoraz96) on Jan 4, 2017 at 6:21am PST

IMALA IH JE 15! - Muvala sam se sa još TROJICOM! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Luna OGOLJENA pred Bogom, narodom i SLOBOM!Povređena Luna je tada napisala da želi da umre!

- Nije lako blistati okolo sa lažnim osmehom, a sama u noći plakati zbog svega. Nije lako kad moraš biti jaka zbog drugih, ono kao fol muvati se sa još trojicom da bi mislili da si ga prebolela, nije lako kada te on proganja, kada te svaka glupost podseća na njega. Kada bih mogla, urezala bih tvoje reči u srce i polako umrla sa njima. Ali ne mogu. Mogu samo da ostanem da živim u ruševinama mojih snova - napisala je tada Đoganijeva.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Sep 27, 2017 at 8:35am PDT

U drugom delu pisma Luna je poručila Veljku da će ga, iako ju je izdao, zauvek pamtiti kao savršenu osobu:

- Često mi se tvoj lik pojavljuje u snu. Pitam se, kako neko može da povredi osobu za koju je uvek govorio da je voli i pričao sve priče u koje sam verovala, a bile su samo reči koje ti nisu i neće značiti baš ništa. Verovala sam ti, jer sam bila zaljubljena, a ljubav je uvek slepa. Ti si to vešto iskoristio. I sada se plašim pomisli da me je izdala osoba koju sam volela najviše od svega, kojoj sam se divila, a tako si me razočarao. U tvoj život je došla ona koja ti možda znači sve, ali to nije važno. Za tebe sam bila samo broj... Jedna i jedina devojka koja te je iskreno i ludo volela. Ali tako je to uvek bilo u životu. Zaljubljeni su uvek patili, bili su ostavljeni, prevareni. Proganja me misao da te druga ljubi, ta misao mi ne da mira... Iako si me izdao, razočarao, zauvek ću te pamtiti kao savršenu osobu jer si takav u mojim snovima, anđele.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Sep 4, 2017 at 3:42am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.