IMA TOLIKO GRUPNJAKA GDE MOGU DA JE PREDLOŽIM...! Kristijan ISPROZIVAO Aleksandru, pa je nazvao GLUPAČOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 18:05

"IMA TOLIKO GRUPNJAKA GDE MOGU DA JE PREDLOŽIM...!" Kristijan ISPROZIVAO Aleksandru, pa je nazvao GLUPAČOM

"Meni je u krvi flert, znam gde mi je granica, znam da sam oženjen."

Ove nedelje zbog vanrednih okolnosti zadrugari su sami birali vođu za ovu nedelju, a većinom glasova izabran je Kristijan Golubović. Kristijan je kako pravila nalažu morao da raspodeli budžet zadrugarima.

- Od početka te koje vi nazivate šlihtarama, pab je bio utočište mira i oaza, ljudi su se okupljali oko mene, poštujući me. Mnoge sam video kao šlihtare, to ću reći u ovom izlaganju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ove dve, Aleksandra i Zvezdana, dobijaju veliki budžet. Za Aleksandru, ima toliko grupnjaka gde mogu da je predložim. Meni je u krvi flert, znam gde mi je granica, znam da sam oženjen. Da su tu, bile bi Anakonda i Elena - rekao je Golubović, pa dodao:

- Aleks je ispala emotivna glupača. Postupci su jedno, emocije su drugo. Ona je i dalje zaljubljena u Cara, jako, snažno, iskreno. Zveki je bila sa Ša i Rešićkom u konfliktu, sa Rialdom. Rekao sam da je čigra, da će biti haosa. Zveki je klonula, nju je Miljana Kulić presavila kao pušku, ispraznila je kao patrone - govorio je Kristijan.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.