Izvor: Scandal.rs, 10.Avg.2018, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA TEŠKU RUKU! Kija se naljutila, pa pesnicom nokautirala ovog muškarca! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar, pobednica prve sezone “Zadruge”, ovo leto provodi radno i svakodnevno nastupa po klubovima i diskotekama na crnogorskom primorju. Pauzu od poslovnih angažmana Kija koristi kako bi se odmorila i uživala u čarima mora, a društvo joj prave drugarica, majka Nadica Zeljković i producent i saradnik Filip Miletić. Ipak, poslednjom objavom na Instagramu The post IMA TEŠKU RUKU! Kija se naljutila, pa pesnicom nokautirala ovog muškarca! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DUBOK DEKOLTE I SAVRŠENA LINIJA Kija Kockar zapalila masu, tek kad vidite provokativnu koreografiju (VIDEO)

Izvor: Blic, 10.Avg.2018

Pobednica "Zadruge" Kristina Kockar snimila je prvi singl koji je ubrzo dostigao milionske preglede. Ona je nastupila na crnogorskom primorju, u Budvi, a čim se popela na scenu zapalila je masu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.