IMA NEŠTO IZMEĐU NJIH Čolak i Ivana otkrili šta misle o Maji i Janjušu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2020, 01:06

"IMA NEŠTO IZMEĐU NJIH" Čolak i Ivana otkrili šta misle o Maji i Janjušu! (VIDEO)

Bili su iskreni...

Paparaci portala Pink.rs uhvatili su Maju i Janjuša kako uživaju u noćnom provodu, a to su odmah u emisiji "Zadruga - Narod pita" komentarisali i Macini gosti Bane Čolak i Ivana Krunić.

- Video sam da su bili na splavu. To mi govori da ima nešto između njih - rekao je Bane.

- Ja sam u Zadruzi videla da je ljubav između njih dvoje velika, možda sam od prvih koja je to saznala, mora tu biti nešto jako... Videla sam. Što Bog spoji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << niko ne razdvoji. Nikada nisam bila za to da u vezu uđe dvoje koji su zauzeti. Bane je za mene, kada sam ušla u Zadrugu, bio slobodan. I ponašao se slobodno. I nas je uhvatio paparaco. Mi smo došli u pola 11. I onda, šta mi da radimo, mi smo rešili da odemo da popijemo neku kaficu - rekla je Ivana.

Evo kako je to izgledalo:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Dragana Mitar spopadala muškarce na Adi i postavljala im ŠKAKLJIVO PITANJE! Bežali od nje glavom bez obzira (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.