IMA 74 , GLEDAO JE DOK GA ŽENA (21) VARA SA 60-GODIŠNJAKOM Englezi pisali o razvodu Milijane i Milojka

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA 74 , GLEDAO JE DOK GA ŽENA (21) VARA SA 60-GODIŠNJAKOM Englezi pisali o razvodu Milijane i Milojka

"Obišli svet"...

Priča Milojka Božića od 74 godina i Milijane Bogdanović koja ima samo 21 godinu obišla je svet. Strani mediji brujali su o njima i postali su svetska senzacija kada je njihova ljubav obelodanjena. Međutim, kako se dobra vest širi brzo, a loša još brže, svet je saznao i za pravaru zbog koje je razvod neminovan.

Naime, britanski Miror objavio je da se ljubavni par razvodi nakon što se supruga ljubila sa drugim muškarcem od 60 godina, ali i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završila pod tušem sa pomenutim ljubavnikom.

Oni su objasnili da se sve dešava u istoj rijaliti kući, pa tim gore što je neverstvo posmatrao i sam mladoženja, odnosno starac Milojko.

Podsetimo, Milojko i Milijan avenčali su se 7. septembra u Pilatovićima, a zatim ušli u "Parove".

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.