IDEMO DA JE ZAPALIMO, PA ĆU JE POSLE SILOVATI Procurele zastrašujuće poruke poznatog glumca

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2020, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"IDEMO DA JE ZAPALIMO, PA ĆU JE POSLE SILOVATI" Procurele zastrašujuće poruke poznatog glumca

Niko se nije ovome nadao.

Amber Herd i Džoni Dep su se razveli 2016. godine, a glumica je odmah dobila i privremenu sudsku zaštitu od Depa zbog navodnog nasilja u vezi. Sa druge strane, Džoni Dep tvrdi da je on bio maltretiran godinama i da ga ona blati i paralelno sa suđenjem koje traje skoro četiri godine, a u javnost povremeno procuri i prljav veš iz njihovog intimnog odnosa.

 Novinarka portala "Page Six", Emili Smit, objavila je kako je bivši glumčev pravni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tim - slučajno podelio 70.000 tekstualnih poruka. Na preliminarnom saslušanju na sudu, mogle su se čuti neke od tih poruka koje je Dep, kako tvrde slao prijatelju, glumcu Polu Betaniju.

- Idemo da spalimo Amber! Idemo da je utopimo pre nego što je zatrpamo! Posle ću je izje*ati da se uverim da je mrtva - navodno stoji u porukama koje je Dep poslao u novembru 2013. godine.

Advokat "The Sun" je izneo i prepisiku iz maja 2016. godine, kojom je pokušao da potvdi Amberine tvrdnje da je glumac udario.

Pročitan je i drugi niz poruka iz 2014., u kojima piše kako je Dep Amber udarao i bacao čizmu na nju pre nego što se onesvestio od opijata pod kojima je bio.

- Popio sam pola boce viskija, hiljade Red Bullova i votki, pilula, dve boce šampanjca u avionu - navodno je napisao Dep Betaniju.

Ipak, Depovi advokati tvrde da je Amber sve izmislila. No, ostaje nam da vidimo kako će se ovaj slučaj dalje odvijati.

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.