Izvor: Scandal.rs, 06.Nov.2019, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IDEM KOD PSIHIJATRA NA ODVIKAVANJE: Miljana KONAČNO i sebi i svima PRIZNALA što nije smela! OZBILJNO JE NAVUČENA!

Miljana Kulić je jutros razgovarala sa Svetlanom Kitić i Lazarom Čolićem Zolom tokom kojeg je priznala da će ući u još jednu sezonu rijalitija ukoliko joj planovi za budućnost posle ove sezone ne uspeju. Kulićeva je obećala da će nakon toga morati da poseti psihijatra kako bi se odvikla od učešća u rijalitiju, jer kako The post IDEM KOD PSIHIJATRA NA ODVIKAVANJE: Miljana KONAČNO i sebi i svima PRIZNALA što nije smela! OZBILJNO JE NAVUČENA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Miljana priznala od čega boluje!

Izvor: Svet, 07.Nov.2019, 13:43

Miljana Kulić je već 3 sezone deo rijalitija, a sada je cimerima priznala sa kojim problemom se bori.. Učesnica “Zadruge” rekla je da mora da ide kod psihijatra, jer ne može da zamisli da rijaliti postoji bez nje unutra.. “Idem kod psihijatra na odvikavanje, meni je rijaliti u krvi, ne mogu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.