IĆI ĆE NA KIRETAŽU! Marija Kulić BESNA na Miljanu: Nema govora da ZADRŽI TRUDNOĆU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 22:06

"IĆI ĆE NA KIRETAŽU!" Marija Kulić BESNA na Miljanu: "Nema govora da ZADRŽI TRUDNOĆU!"

"Miljani nemam više šta da pričam! Valjda je sama uvidela da njeno ponašanje nije dobro!"

Marija Kulić ne krije da je razočarana u Miljanu, koja je po treći put zatrudnela u rijalitiju, a istakla je da jedva čeka da se vrati u "Belu kuću" kako bi se suočila sa ćerkom.

Iako je u prvi mah mislila da njena ćerka izmišlja da je u drugom stanju, Marija je sada odlučna u stavu da Miljana mora da prekine i ovu trudnoću.

- Miljani nemam više šta da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pričam! Valjda je sama uvidela da njeno ponašanje nije dobro. Barem da bude toliko razumna da zna da može da ostane trudna svaki put kada ima nezaštićeni odnos - kaže na početku razgovora Marija i objašnjava zbog čega Miljana mora da prekine trudnoću.

- Miljana je zatrudnela u "Zadruzi", a u poslednje vreme je uzimala lekove za spavanje. Nema govora da pod tim uslovima zadrži trudnoću. Ići će na kiretažu, već je sama o tome pričala. Ogorčena je na Zolu i nadam se da neću morati da je ubeđujem - rekla je Marija i objasnila zbog čega nikada neće prihvatiti Čolića.

- On je neradnik, kockar, narkoman i jednostavno nije za Miljanu. Ni jedno ni drugo ne rade i nisu sposobni da sami brinu o još jednom članu porodice - poručila je Marija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.