I ZVANIČNO! Rasta saznao tačan datum kad mu stavljaju NANOGICU - oglasio se i poslao poruku fanovima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 11:28

I ZVANIČNO! Rasta saznao tačan datum kad mu stavljaju NANOGICU - oglasio se i poslao poruku fanovima (FOTO)

Nema još puno vremena.

Reper Stefan Đurić Rasta neko vreme je proveo u zatvoru zbog posedovanje narkotika, a pre nekoliko meseci je osuđen na kućni pritvor u trajanju od godinu dana. Rasta će od trenutka kad mu stigne nanogica morati da bude u svojoj kući do isteka kazne, a kada će krenuti da služi istu otkrio je na društvenoj mreži Instagram.

Odgovor je osvanuo na reperovom instagram storiju. Rasta je najavio da će ovo leto publika imati priliku da se druži >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa njim, što kroz nove pesme i spotove, što kroz nastupe i koncerte, a da će nanogicu dobiti tek sredinom avgusta, nakon čega će morati da se smiri. Do tada, kako je napisao, svojoj publici pružiće spektakl.

- Braćo i sestre, imam jednu lepu vest! Ovo leto se družimo! S obzirom na to da je stiglo zvanično obaveštenje da nanogicu stavljam sredinom avgusta, a do tada sam slobodan, ja vam obećavam mnogo novih spotova, nastupa i koncerata – napisao je Đurić na društvenoj mreži Instagram.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RASTA OBJAVIO KADA DOBIJA NANOGICU Evo koliko će još biti na slobodi i šta će raditi do tada

Izvor: Blic, 26.Jun.2021

Reper Stefan Đurić Rasta prošle godine je uhapšen zbog posedovanja narkotika i zbog toga je bio u pritvoru, nakon čega je pušten i osuđen na kućni pritvor u trajanju od godinu dana. On je sada otkrio kada će početi sa služenjem kazne.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.