I RANIJE JE VARAO: Aleksandra ljubomorna na Lunu SA RAZLOGOM - isplivalo SVE što je David URADIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2018, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I RANIJE JE VARAO: Aleksandra ljubomorna na Lunu SA RAZLOGOM - isplivalo SVE što je David URADIO!

a mislili smo da su u idiličnoj vezi.

Aleksandra Subotić se oseća poniženom nakon pregleda snimaka od prethodne noći kada je saznala da se Luna Đogani i njen dečko David Dragojević veoma bliski rijaliti prijatelji. Ona je odmah posumnjala u njegovu iskrenost, a tokom celog prepodneva su imali rasprave na ovu temu, a to se nastavilo u u posle podnevnim časovima.

Subotićeva je prekorela Davida da ju je i ranije varao i dopisivao se sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugim devojkama, dok je on to sve vreme negirao.

- Znaš otkada je ta poruka?! To nije bilo kada sam bio sa tobom, to je bilo kada je Endž, bila za zube - pravdao se on.

Subotićeva je nastavila da mu prebacuje za sve što joj smeta, govoreći  da je on bezosećajan.

- Ja sam jako osećajna osoba. Ja sam poželela posle dve godine da imam nekoga. Moje dete je imalo sve, ja nisam imala ništa. Ti si momak koji radi sve, varaš, šetaš - pričala je Aleksandra dok je David začuđeno gledao.

- Ti si se za*ebavao sa svima. Kako to danas osećaš, sutra ne osećaš... Uživao si sa mnom, uvek si bio sa mnom, nikada nisi dozvolio da meni neko nešto loše kaže - nastavljala je Aleksandra.

Pogledajte rezultate

S*KSI DO NEBA! Zadrugarka se pojavila u CENTRU GRADA, maskirana, sa njom i Kija Kockar! VRELO (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.