I OVA BUDALA BI DA BUDE PREDSEDNIK! Kanje Vest objasnio - ako uradite ovo, nećete ući u RAJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 07:41

I OVA BUDALA BI DA BUDE PREDSEDNIK! Kanje Vest "objasnio" - ako uradite ovo, nećete ući u RAJ!

Bogati idiot.

Kanje Vest tvrdi da vakcina protiv koronavirusa može sprečiti ljude da uđu u raj, iako je i sam bio pozitivan na taj virus.

Otkrio je da je kovid-19 imao još u februaru, osećao se prehlađeno i tresao se u krevetu. Međutim, njegovo iskustvo nije promenilo mišljenje o vakcini. Kanje, koji je najavio da će se kandidovati za predsednika SAD-a, smatra da je potencijalna vakcina "znak zveri (đavola, Satane)".

"Toliko se naše dece vakciniše i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostane paralizovano... Pa kad kažu da ćemo se rešiti koronavirusa vakcinom, ja sam izuzetno oprezan. To je znak zveri", kazao je za Forbs.

"Žele da stave čip u nas, žele da rade svakakve stvari, žele da izvedu da ne možemo da uđemo kroz nebeska vrata. Žao mi je kad kažem 'oni', mislim na ljude koji imaju đavola u sebi", nastavio je reper.

Na pitanje o leku, Kanje je rekao: "O svemu odlučuje Bog. Moramo da prestanemo da radimo stvari koje ljute Boga."

Kanje je svojevremeno davao podršku Donaldu Trampu, iako nije glasao na izborima 2016. godine. Ali sad je istakao da više ne podržava Trampa nakon što se predsednik povukao u bunker tokom protesta "Black Lives Matter" u Vašingtonu. Vest je u braku sa najpoznatijom svetskom starletom, Kim Kardašijan.

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.