I ONI UŠLI U ZADRUGU - sa zadatkom! Nakon sinoćnjeg ubacivanja, danas se desilo OVO - Nastao MOMENTALNI HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ONI UŠLI U ZADRUGU - sa zadatkom! Nakon sinoćnjeg ubacivanja, danas se desilo OVO - Nastao MOMENTALNI HAOS

Kad su se najmanje nadali!

Povodom današnjeg praznika i krsne slave Marka Miljkovića, u Belu kuću je stiglo posluženje kako bi se zadrugari počastili onako kako dolikuje.

Veliki šef je uputio čestitke današnjem domaćinu, a ukućani su se istog trenutka preselili u kafanu "Dubioza" gde se obavljala proslava.

- Dragi zadrugari, danas je Sveti Alimpije. Veliki šef čestita svima koji slave, a od srca čestitke šaljemo Marku. Marko, želimo ti mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zdravlja, sreće i u miru da proslaviš ovaj dan. Današnje slavlje će se održati u kafani Dubioza - pisalo je u pismu Velikog šefa, a Marko je odgovorio...

- Ljudi sa kojima nisam u dobrim odnosima, Miljana, Matora, Brendon, hteo sam samo da kažem da ste i vi pozvani i da dođete da se poslužite  - rekao je Miljković.

Zadrugari su mu čestitali krsnu slavu, a potom se počastili onime što se našlo na stolu. Osim hrane i pića, slava je bila upriličena i muzičarima koji su ušli na imanje i doprineli da atmosfera bude na zavidnom nivou.

Svi su odmah poskakali od stola i uz ritam muzike se veselili i uživali u današnjoj proslavi, a Miki Đuričić, Bora Santana i Rada Vasić su u tome prednjačili.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.