I NOSI IME ŽIVOTINJE: Nekada je bio omiljeni TV voditelj, učestvovao je u rijalitiju, a onda je pobegao u Beč!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2018, 06:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I NOSI IME ŽIVOTINJE: Nekada je bio omiljeni TV voditelj, učestvovao je u rijalitiju, a onda je pobegao u Beč!

Nekadašnje televizijsko lice.

Nekadašnje televizijsko lice Zoran Radojković poznatiji kao Pile bio je učesnik prve sezone "Farme" koja se emitovala na "Pinku". Humorista, novinar, roker već neko vreme živi u Beču sa suprugom Anom i dvoje dece.

- Već godinama živim s porodicom u Austriji, u Beču. Deca mi ovde idu u školu, supruga Ana radi za jednu italijansku firmu. Svi u porodiciodlično govore nemački, ja sam najgori. Austrija je prelepa zemlja, Beč veoma organizovan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grad. Iako dolazim i u Beograd i u Veliko Gradište, gde imamo kuću, Austriju sada smatram za svoj dom. Lako je čoveku da se navikne na bolje. Prvih pola godine nije mi bilo nimalo lako, počeo sam život u 44. od nule. Pozdravljam sve koji me pamte i želim nam svima da u sledećim godinama Srbija krene nabolje, a ja da se vratim i zasmejavam svoju naciju kao pre - ispričao je Zoran Radojković Pile u jednom intervjuu.

Pile je završio Fakultet političkih nauka, vodio je niz zabavnih emisija na raznim TV stanicama, ali je estradu ostavio zauvek.

Pročitajte i:

 PEVAČ IMAO NESREĆU! Milan Stanković hitno prevezen u bolnicu! (FOTO)

- Pošto sam sa estradom zauvek raskrstio, sada mi je glavni cilj da dobro naučim nemački jezik i da svojoj porodici obezbedim sigurnu egzistenciju. Planiram i da položim još dva ispita na masteru na beogradskom Fakultetu političkih nauka, gde sam i diplomirao na smeru novinarstvo iinformisanje – rekao je ranije Pile.

BIO JE FRAPIRAN: Postupak Lune Đogani šokirao Gagija! Zar tako PREMA OCU ROĐENOM!? Posledica Zadruge?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.