I LEPŠA, I BOLJA, I MLAĐA? Milicu svi znamo kao lepoticu, a kada vidite njenu SESTRU - OTPAŠĆE VAM VILICA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2018, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I LEPŠA, I BOLJA, I MLAĐA? Milicu svi znamo kao lepoticu, a kada vidite njenu SESTRU - OTPAŠĆE VAM VILICA!

opa!

Milica Todorović je poznata kao velika lepotica, a osim glasa koji poseduje ne može da se zanemari ni njen stas. Da ima dobre gene i da im je to porodično govori i slika njene mlađe sestre, koju je Milica upravo postavila na svoj Instagram profil.

Nema sumnje da je pevačica jako ponosna na lepotu mlađe sestre, a kako bi ste se uverili u to potrebno je da samo bacite pogled na ovu fotku.

- Ono kad ti mlađa seka poraste, a da nisi svestan... Moja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lepotica - napisala je ponosno Grandova pevačica uz sliku crvenokose lepotice.

Osim osmeha, još neke zajedničke crte poseduju sestre Todorović, a koja prema vašem mišljenju bolje izgleda pišite nam u komentarima?

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial) on Dec 1, 2018 at 3:05am PST

ISPLIVALA ŠOK ISTINA! Voditeljka Slagalice morala da progovori o SVAĐI SA KOLEGINICOM I TAKMIČARIMA!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.