Horor film Eli! Kraj filma podelio fanove filmova strave i užasa! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 28.Okt.2019, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Horor film Eli! Kraj filma podelio fanove filmova strave i užasa! (VIDEO)

Priča prati klinca koji boluje od neobične autoimune bolesti, ali ima i još neobičnije vizije i halucinacije. Horor film "Eli"! Kraj filma podelio fanove filmova strave i užasa! Da li ćete se usuditi da ga pogledate?

Priča prati dečaka koji boluje od neobične autoimune bolesti, ali ima i još neobičnije vizije i halucinacije. Njegova porodica daje sve od sebe da ga izleči, i zbog toga se useljava u "sterilnu" vilu kako bi ga zaštitila.

Film je izašao prošle nedelje, i dok su ljubitelji horora na Twitteru izražavali oduševljenje načinom na koji je snimljen i glumom ekipe, kraj ih je u potpunosti razočarao.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.