TO NA NJENOM STOMAKU JE NEVEROVATNO: Hale Beri se skinula u 53. godini, a ovaj DETALJ sa slike je zapalio INTERNET (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 20:34

TO NA NJENOM STOMAKU JE NEVEROVATNO: Hale Beri se skinula u 53. godini, a ovaj DETALJ sa slike je zapalio INTERNET (FOTO)

Glumica u nikad boljoj formi!

Holivudska glumica Hali Beri često ume da podgreje atmosferu na Instagramu, objavljujući provokativne fotografije i snimke.

Ova dama možda ima 53 godine, ali njeno telo definitivno odbija da ostari - pogledajte samo koliko je vitka i isklesana!

Nedavno je objavila kratak snimak na kome pokazuje svoj ultra ravan stomak i savršene trbušnjake, a zaista je neverovatno da joj tako nešto polazi za rukom u šestoj deceniji života!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by Halle Berry (@halleberry) on May 29, 2020 at 1:46pm PDT

Podsetimo, ona je strastveni zaljubljenik u fitnes, vežba kao zver i u tome neopisivo uživa, a ljubav prema treningu deli sa pratiocima, neretko im pokazujući različite vežbe.

Hali posebno voli boks, a otkrila ga je pripremajući se za ulogu MMA borca u novom filmu "Bruised", koji i režira.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Jan 10, 2020 at 11:10am PST

Pored boksa, ona praktikuje i trčanje, kardio trening visokog inteziteta, trening snage i jogu, a navodno vežba i do četiri sata dnevno. Uz sve to, ova lepotica ima i specifičan režim ishrane - praktikuje keto dijetu i metodu povremenog posta.

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Apr 24, 2020 at 9:39am PDT

Pa, izgleda da sve navedeno zaista daje rezultate!

Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.