Hit: Evo kako pevačica luduje sa gaćicama u rukama!

Izvor: Poznati.info, 16.Sep.2012, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit: Evo kako pevačica luduje sa gaćicama u rukama!

Marta Savić izgleda bolje nego ikada do sada. Komplimenti muškaraca pljušte na sve strane. Pesma ,,Tresi – mesi’’ sa poslednjeg albuma odlično se vrti i sluša.

Da Marta voli da luduje po noćnim klubovima i to bez muža Mileta, dokaz su ove slike.

Kitićeva žena je i među kolegama poznata kao osoba koja obožava da se druži i izlazi. Ona ne propušta nijednu priliku da ode na dobru muziku u dobar klub. Oko Marte su uvek zgodne i lepe drugarice, koje je čuvaju od nasrtljivaca.

J.M

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

I Marta Savić zna da luduje

Izvor: CrveniTepih.com, 17.Sep.2012, 00:36

Da Marta voli da luduje po noćnim klubovima i to bez muža Mileta, dokaz su ove slike. Kitićeva žena je i među kolegama poznata kao osoba koja obožava da se druži i izlazi. Ona ne propušta nijednu priliku da ode na dobru muziku u dobar klub. Oko Marte su uvek zgodne i lepe drugarice, koje je...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.