Hapse Darkove dilere droge: Policija na tragu narko-bande koja je kokainom snabdevala Lazića!

Izvor: Svet, 09.Nov.2018, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapse Darkove dilere droge: Policija na tragu narko-bande koja je kokainom snabdevala Lazića!

Kada je pevač Darko Lazić doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću 23. oktobra, policija je na mestu udesa pronašla njegov mobilni telefon. Kako Srpski telegraf piše, tom prilikom folkerov telefon je odnet na veštačenje, a pregledom nekoliko prepiski utvrđeno je da se Lazić dopisivao sa narko-dilerima i dogovarao na koji način i gde će mu dopremiti narkotike. Policija je odmah reagovala i pitanje je dana kada će dileri biti uhapšeni.
Nakon nesreće policajci su pronašli >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Darkov telefon koji je bio znatno oštećen, međutim, zbog sumnje da je pevač koristio psihoaktivne supstance prilikom udesa, mobilni je morao da ide na veštačenje. Policajci su odmah pročitali poruke u kojima je jasno pisalo gde i kada će pevaču biti dopremljen kokain – počinje priču dobro obavešteni izvor i otkriva da su ove poruke bile dragocene za istražne organe koji su odmah alarmirani.
Policija je odmah pokušala da locira dilere sa kojima je Darko bio u kontaktu i neki od njih su već identifikovani. Međutim, ima i onih koji su odmah nakon Lazićevog udesa promenili brojeve, ali prema operativnim podacima, to im neće pomoći da se spasu – uverava izvor i konstatuje da je u pitanju narko-banda koja isključivo diluje drogu estradnjacima i glumcima.
Dileri koji su prodavali Darku kokain operišu isključivo među pevačima i glumcima. Oni imaju kvalitetnu robu, pa njihovu klijentelu čine samo oni koji mogu sebi da priušte čiste narkotike, čiji gram košta i po nekoliko desetina evra – zaključio je dobro obavešteni izvor.
SvetRajko Ristić
The post Hapse Darkove dilere droge: Policija na tragu narko-bande koja je kokainom snabdevala Lazića! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.