Halid Muslimović dobio presudu! U pitanju je velika svota novca! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 26.Nov.2020, 12:55

Halid Muslimović dobio presudu! U pitanju je velika svota novca! (VIDEO)

Halid Muslimović dobio presudu! U pitanju je velika svota novca! Bašićeva je novac slala i Muslimovićevom sinu i kćerki, tvrdi da i za to ima dokaza, te će tužiti i njih i tražiti da joj se vrati dug.

Osnovni sud u Prijedoru doneo je presudu po kojoj je Halid Muslimović dužan da bivšoj ljubavnici Sonji Bašić isplati 70.000 eura na ime duga koji mu je uplatila preko Vestern juniona.

U periodu između 2015. i 2018. godine, dok su bili u emotivnoj vezi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << preduzetnica iz Australije finansijski je pomagala pevača i pozajmljivala mu novac. U pitanju je iznos od 107.000 eura, s tim što je Sonja deo novca, oko 37.000 eura, Halidu dala na ruke, bez dokaza o uplati. Pošto svoj dug nije mogla da naplati godinama, Bašićeva je angažovala advokata i tužila Muslimovića sudu u Prijedoru, odakle je on, a posle godinu dana doneta je prvostepena presuda.

Halid je dužan da isplati Sonji 140.000 konvertibilnih maraka, odnosno oko 70.000 eura u roku od 30 dana. Ostatak novca, pomenutih 37.000 koje mu je lično dala, sud nije uvažio, pa će Sonja ostati bez tog dela duga.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.