HVATALA SE ZA GLAVU dok je gledala sina sa Zerinom! Majka Baneta Čolaka u PREDINFARKTNOM STANJU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2018, 01:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HVATALA SE ZA GLAVU dok je gledala sina sa Zerinom! Majka Baneta Čolaka u PREDINFARKTNOM STANJU! (VIDEO)

Žena je mislila da će se ugušiti!

U emisiju "Zadruga - porodice zadrugara" gledaoci su imali priliku da se uključe uživo u program i postave pitanja gostima voditelja Ognjena Nestorovića. Gledalac iz Nemačke pitao je majku Baneta Čolaka, Jasminu Đorđević, da li se stidi devojke svoga sina Zerine Hećo.

Pre nego što je Jasmina odgovorila na ovo pitanje, pušten je video-snimak jedne od svađa Zerine Hećo i Baneta Čolaka, a Jasmina Đorđević se uhvatila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za glavu zbog onoga što sledi.

- Predinfarktno stanje. Lupalo mi je srce do te mere da osećam kao da ću se ugušiti. Ne mogu da raščlanim zbog čega mi je bilo strašno. Kompletna situacija, gledati sopstevno dete da se ponižava do krajnjih granica. Da sam ja bila na njegovom mestu okrenula bih se rekla "Zdravo, doviđenja", zalupila vrata i otišla. Ali shvatam koliko je njegovo srce veliko. Bane nije omiljen svima, ali je sa svima ostvario korektan odnos sa svima - rekla je Čolakova majka.

Kako je sve izgledalo možete pogledati ovde:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Svi zurili u Natino SEKSI TELO: Providnom haljinom zaludela publiku u Zagrebu i Beču! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.