HVALI SE LUKSUZOM, A SADA ISPLIVAO ŠOK! Dok Ša kupuje BESNA KOLA, pogledajte kako živi NJEGOVA PORODICA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2021, 20:06

HVALI SE LUKSUZOM, A SADA ISPLIVAO ŠOK! Dok Ša kupuje BESNA KOLA, pogledajte kako živi NJEGOVA PORODICA

Mnoge će iznenaditi ova činjenica

Zadrugar Nenad Aleksić Ša platio je ljubavnici Tari Simov kaznu od 50.000 evra, a nedavno je odjeknula i vest da je reper navodno "utajio" čak 300.000 evra da ih ne bi podelio sa suprugom Ivanom, iako je taj novac stečen u braku.

Kako bi to opovrgao, Ša se hvalio da on pomaže roditelje i bratu i da im je svima obezbedio lagodan život, a zatim je porekao navode da ima taj novac kod sebe.

Orange is the new black. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << . . . @nenadaleksicsha @zadruga.rtvpink @pink.rs #nenadaleksicsha #shzna #zadruga2 #orangeisthenewblack

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha) on Feb 25, 2019 at 2:38am PST

Osmeh 😎 Jedna slika iz AmiGshow emisije 📷 . . . @nenadaleksicsha @amigshow @pink.rs @zadruga.rtvpink #sha #nenadaleksicsha #zadruga2 #shzna #amigshow

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha) on Feb 18, 2019 at 4:14am PST

U Martu ocekujte novu solo pesmu pod nazivom🌪 “TORNADO”🌪 @nenadaleksicsha Styling by: @teodora_pasalic Directed by: @tropical.lifeisfun #uskoro #shatornado #teodorapasalic #tropicallifeisfun #sha #shzna #nenadaleksicsha #tornado #uskoro #newsong

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha) on Feb 9, 2019 at 2:45am PST

💪🏼 #nenadaleksicsha ®️

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha) on Feb 1, 2019 at 1:48pm PST

SHA ®️ . . . @nenadaleksicsha @zadruga.rtvpink @pink.rs #sha #nenadaleksicsha #zadruga2 #realityshow

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha) on Jan 27, 2019 at 1:47am PST

ALEKSIC ❤️ #familyfirst On voli svoju porodicu i ne da na njih 💪🏼 . . . @nenadaleksicsha @zadruga.rtvpink @pink.rs #sha #nenadaleksicsha #zadruga2 #zadruga

A post shared by SHA (@nenadaleksicsha) on Jan 11, 2019 at 1:33am PST

Nedavno je i sebi kupio auto od nekoliko desetina hiljada evra, kojim češće upravlja Tara, i to bez vozačke dozvole. Za to vreme, dok oni uživaju u luksuzu, reperov otac Zoran vozi se gradskim prevozom.

Paparaco je uslikao Kizu dok je sedeo na prednjem sedištu autobusa. On je bio u farmerkama i beloj majici, na nogama je imao crne čarape i bele sportske patike. Torbica mu je bila preko ramena, a telefon konstantno u rukama.

Na pozadini njegovog telefona stoji slika njegovih unuka, Nenadovih bratanaca, o kojima je on često pričao u rijalitiju.

Čini se da Kiza vodi jedan skroman život, a koliko mu sin zaista pomaže, ostaje da saznamo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.