HVALA TI NA SVEMU ŠTO SI UČINIO ZA MENE! Ana Sević se JAVNO obratila OVOM muškarcu! SVI iznenađeni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HVALA TI NA SVEMU ŠTO SI UČINIO ZA MENE! Ana Sević se JAVNO obratila OVOM muškarcu! SVI iznenađeni!

Pevačica otvorila dušu.

Pevačica i voditeljka Ana Sević status na "Instagramu" posvetila je svom dečku, biznismenu Danielu Nedeljkoviću.

- Život ti pošalje tako neke ljude da bi saznali neke nove širine i proširili vidike… Saznali šta želimo, a i šta ne želimo…. Spoznali sebe u nekim drugim dimenzijama i situacijama… Videli da možemo jos više da volimo… Da smo mnogo vredniji nego što mislimo.. Da postoje ljudi koji i te kako znaju da vole, poštuju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i budu oslonac i temelj… Hvala ti na svakoj sekundi mog rasta uz tebe, beskrajno sam ti zahvalna na svemu što si učinio za mene i moje dete. Što si bio tu. Volim te i hvala na svemu što si učinio za nas – zahvalila se Ana javno Danielu na "Instagramu".

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) дана 18. Окт 2019. у 4:46 PDT

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.