HVALA SVIMA NA OTROVNIM REČIMA I LOŠIM... JK u svom stilu poslala SNAŽNU poruku nakon koncerta! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2020, 10:09

"HVALA SVIMA NA OTROVNIM REČIMA I LOŠIM..." JK u svom stilu poslala SNAŽNU poruku nakon koncerta! (FOTO)

Pokazala da je i dalje na vrhu.

Pevačica Jelena Karleuša krenula je stopama kolega koje su već do sada održale karantinske koncerte na novoj striming platformi Youbox, pa je i ona to učinila sinoć.

Nesvakidašnji nastup je najavila na sebi svojstven, provokativan način. Pozirala je pored bazena, u bež haljini, a bradavice koje su se ocrtavale jasno su pokazivale da je Jelena "zaboravila" grudnjak kod kuće.

Red🚨#ducati @youboxmusic concert

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on May 24, 2020 at 2:55pm PDT

Karleuša je sinoć je ponovo pokazala da se visoko kotira na muzičkoj sceni. Ona je napravila neviđeni muzički šou i sa odevnim kombinacijama sa kojima je pokazala svoju autentičnost po ko zna koji put.

Pravo osveženje na koncertu je bila Milica Pavlović, te su se mnogi obradovali što ih vide zajedno da sceni, mnogi su komentarisali i to da im se energije savršeno uklapaju.

Thank you 👶🏼✨✨✨ @senoritamilica

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on May 24, 2020 at 2:35pm PDT

Veliko iznenađenje bile su devojke iz grupe Hurirricane. One su otpevale nekoliko numera sa Jelenom, što se pokazalo kao pravi potez jer su se uklapale sa njom i izgledale na scenu kao savršena kombinacija, te se čini da, iako je otkazana Evrovizija, ipak to nadoknadile ovim gostovanjem na koncertu.

My girls!🌪🌪🌪 😘😘😘 @hurricane_official

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on May 24, 2020 at 2:38pm PDT

Po svemu sudeći, Karleuša je svom stilu sinoć napravila pravi spektakl koji ponovo pomerio granice u domaćem i balkanskom šou-biznisu, a navodno je u pripremi koncerta učestvovalo, nedeljama unazad, više od 150 ljudi.

Ona se obraila na kraju svima na svom Instagram profilu.

She remembered who she was and the game changed... 🦁 Jedno veliko HVALA svima koji su radili na ovom neverovatnom projektu! Ima vas toliko puno, ne bi stalo u 3 posta! Vredelo je! Hvala svima za podršku i lepe reči nakon emitovanja! Ponosna sam! Hvala i onima koji su svojim otrovnim rečima i lošim delima probudili onu Jelenu Karleušu koja ustaje kad je najteže. Hvala mužu koji nije imao vremena da gleda, hvala mojoj deci koja su me učinila najponosnijom mamom na svetu! Hvala fanovima za bezgraničnu ljubav, podršku i veru! Hvala Zoki, za veliki talenat, trud, odanost, predanost, fokus, izdržljivost, motivaciju, ambiciju, veru... Nadmašio si sebe i pomogao da nadmašim mene. Hvala Aleksa, hvala @youboxmusic A sada idemo dalje, sve do neke nove medalje....🙌🏻🙏🏻❤️

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on May 25, 2020 at 12:46am PDT

- Jedno veliko hvala svima koji su radili na ovom neverovatnom projektu! Ima vas toliko puno, ne bi stalo u 3 posta! Vredelo je! Hvala svima za podršku i lepe reči nakon emitovanja! Ponosna sam! Hvala i onima koji su svojim otrovnim rečima i lošim delima probudili onu Jelenu Karleušu koja ustaje kad je najteže. Hvala mužu koji nije imao vremena da gleda, hvala mojoj deci koja su me učinila najponosnijom mamom na svetu! Hvala fanovima za bezgraničnu ljubav, podršku i veru - napisala je Jelena.

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.