HVALA INSPEKTORIMA...! Ava Karabatić DOŽIVELA DRAMU! Zahvaljujem se OCU koji je sve to PODNEO stoički!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2020, 19:59

"HVALA INSPEKTORIMA...!" Ava Karabatić DOŽIVELA DRAMU! "Zahvaljujem se OCU koji je sve to PODNEO stoički!"

"Zahvaljujem se mojim prijateljima koji su bili uz mene u ovim teškim danima."

Ava Karabatić, bivša rijaliti učesnica, se oglasila na svom Instagram profilu te zahvalila svojim prijateljima i ocu što su joj bili podrška u teškom periodu koji je preživljavala.

Njoj su, kako ona navodi ugasili Instagram profil, te se obratila advokatu i nadležnim organima, a sada se zahvalila policiji i inspektorima:

Zahvaljujem svima sto ste me nastavili pratiti, takodjer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zahvaljujem mojim prijateljima koji su me o svemu obavjestavili i bili uz mene u ovim teskim danim. Zahvaljujem i najdrazem ocu koji je sve to stojicki istrpio. NAJVECE HVALA INSPEKTORIMA PRVE POLICIJSKE POSTAJE SPLIT KOJI SU PROBLEM JAKO OZBILJNO SHVATILI❤️🥰😘

A post shared by Ava Karabatic (@ava_karabatic_official) on Nov 3, 2020 at 8:52am PST

- Zahvaljujem svima što ste me nastavili pratiti, također zahvaljujem mojim prijateljima koji su me o svemu obavještavali i bili uz mene u ovim teškim danim. Zahvaljujem i najdražem ocu koji je sve to stojički istrpio. Najveće hvala inspektorima Prve policijske postaje Split koji su problem jako ozbiljno shvatili - napisala je Karabatićeva na svom Instagram profilu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.