HOĆE DA ZAJEDNO POBEGNU IZ ZADRUGE - Miljana VAN SEBE! Tera Zolu da IZAĐU: Idemo odavde ODMAH!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2023, 10:07

HOĆE DA ZAJEDNO POBEGNU IZ ZADRUGE - Miljana VAN SEBE! Tera Zolu da IZAĐU: "Idemo odavde ODMAH!"

Posumnjala u Zolinu ljubav?

Rano jutros nakon emisije "Gledanje video snimaka", Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su napustili Belu kuću te otišli na Rajsko ostrvo gde borave veće neko vreme,a sad i sa zadatkom da naprave scenario filma o Nenadu Macanoviću Bebici.

Miljanu je poljuljalo izlaganje Marije Kulić da je Zola sa njom samo zbog para, o čemu je Marija govorila u emisiji, kada je Kulićeva rekla da će po izlasku dati Lazar u 20.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra POGLEDAJTE OVDE.

Sada je Miljana pitala Zolu da se zajedno diskvalifikuju, jer to bi značilo da ostaju bez novca:

- Hoću nešto da te pitam, ne sedi mi se više ovde. Možemo li da izađemo iz rijalitija? - pitala je Miljana.

- Šta ćemo da radimo onda? - odgovorio je Zola.

- Radićemo na Instagramu. Hajde da izađemo odavde večeras. Ne sedi mi se više ovde - dodala je ona.

- Moramo da izguramo još pet meseci i onda ćemo da se usmerimo ka našem životu, Moramo da pokažemo da smo jaki. Svadba, auto, more, selo moje, bazen... Sve svojim tokom. A večeras si me najstrašnije isponižavala. Kunem se u sve da si mi prva rekla da smršam i da mi smrdi k*rac. Ja tebe ponižavao nisam - pričao je Čolić.

- Jesi - odgovorila je Miljana.

- Nisu meni suze bile dok sam pričao da sam nekoga voleo. Sa ovim si izgubila 100.000 ljudi koji su te voleli - rekao je Zola.

- Što sam rekla da sam ga volela? - pitala je Kulićeva.

- Idem odavde - dodala je Kulićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.