HOĆE DA JE DISKVALIFIKUJU! Jelena Krunić urlala na nju, zbog toga su je prošli put ISTERALI!(VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2018, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOĆE DA JE DISKVALIFIKUJU! Jelena Krunić urlala na nju, zbog toga su je prošli put ISTERALI!(VIDEO)

Nikad neće naučiti.

Sinoć je pušten i snimak na kom su Snežana Ilić i Miki Đuričić komentarisali Rebeku Popović i Jelenu Krunić. Dok je Miki govorio kako mu se sviđaju devojke kao Rebeka, Snežana je pričala kako joj je Jelena Krunić uzela jaja.

UŽAS U NJIHOVOM APARTMANU: Srbija zgrožena ovim prizorima, pogledajte šta su napravile Kulićeve!

Nakon snimka, Rebeka Popović je izjavila kako ju je sramota da se svađa i raspravlja sa starijom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ženom i da nema nameru da je naziva "lažovom". Sa druge strane, Snežana Ilić je govorila kako nije onako kako se čini i da su njoj ukućanke preturale po stvarima.

- Jedno od vas dvoje laže. Na nama je da odlučimo ko laže. Snimci imaju, videće se ko je šta rekao za jaja. Snežana, slučaj je jednostavan - govorio je Miki.

U celu raspravu umešala se i Jelena Krunić koja je vikala na Snežanu Ilić zbog hrane, a tom prilikom je sudija u penziji izjavila kako ne želi da se svađa sa svojom cimerkom zbog hrane.

- Ja sam razbila ta jaja! Tri jaja su bila pojedena. Koje tvoje svari sam otvarala? To su zajedničke stvari! Šta je problem? Pojela si moja jaja, moju tunu... Što se praviš žrtvom? Mani to! Šta ti nije jasno? Gde si kuvala i šta si napravila za ovih sedam dana? I mani to tvoje obrazovanje, postoje ovde ljudi koji su inteligentni. Ja imam završena dva fakulteta - vikala je Jelena na Snežanu.

Podsetimo, u prošloj sezoni "Zadruge", Jelena Krunić je diskvalifikovana, jer je udarila Nadeždu Biljić, a svađa se i tada vodila oko hrane.

POJAVILA SE BEZ GAĆICA! Kija u MEGA S*KSI izdanju - crna providna čipka, muškarci ZABALAVILI! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.