HLADAN TUŠ ZA MINU: Zadrugarka htela OVO da čuje od Mensura, a evo kako je ON reagovao! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020, 03:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HLADAN TUŠ ZA MINU: Zadrugarka htela OVO da čuje od Mensura, a evo kako je ON reagovao! (VIDEO)

Ovo joj se nije svidelo!

Tokom večeri Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić započeli su igru istine, u svojoj režiji, zbog koje je opet došlo do svađe, kao što i obično to biva u njihovom odnosu.

Naime, Mina je zahtevala da čuje odgovor od Mensura na pitanje, na koje nije hteo da odgovora, pa ga je okrivila da laže.

- Da li postoji još nešto što mi nisi rekao, a da treba da znam? - upitala je Mina.

- Nemoj to da me pitaš, pitaj sledeće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanje. Ja samo čekam momenat kad ću to da ti kažem, ništa loše, da znaš - rekao je Mensur.

- Reci mi, pa šta je to tako strašno? - nastavila je da ispituje Vrbaški.

- Ne znam Mina, nije ništa loše ljubavi, ne mogu sad da ti kažem - odbruso je drčno Ajdarpašić.

- Lažeš! Lažeš! 'Ajde reci mi! - uzviknula je Mina.

Mina i Mensur su nastavili da se prepucavaju oko pitanja na koje zadrugar nije hteo da odgovori. Nakon male drame, nastavili su da ispituju jedno drugo pitanja na koju su hteli da čuju odgovor.

Evo kako je to izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Ana se pojavila sa dečkom Vukom Kostićem: Kad su je pitali o njihovoj vezi usledila ŠOKANTNA REAKCIJA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.