HITNA REAKCIJA NADLEŽNIH! Aleksandra Prijović na otvaranju restorana progovorila o NASILJU - Nije mi dobro

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2019, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"HITNA REAKCIJA NADLEŽNIH!" Aleksandra Prijović na otvaranju restorana progovorila o NASILJU - Nije mi dobro

Šokirana!

Naša novinarska ekipa bila je na druženju sa Aleksandrom Prijović, a sinoć su ona i njen suprug Filip Živojinović, ponovo otvorili restoran koji je u njihovom vlasništvu.

- Nemam često vremana da razgovaram sa novinarima, a sada sam pozvala samo novinare. Večeras je zvanično otvaranje našeg restorana, on je radio i pre, ali eto sada smo ga renovirali, pripremali smo nova jela kojih nema u Srbiji, ne moram sada da putujem da bih jela ta jela - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekla je Aleksandra i dodala da je u pravljenju menija učestvovao njen suprug Filip zajedno sa svojim ocem Bobom Živojinovićem.

Nove pesme bi trebalo da izađu do Nove godine, a pored muzike njeno glavno zanimanje i preokupacija je i majčinstvo za koje kaže da joj je donelo samo sreću.

- To je velika ljubav i energija, on je centar našeg sveta, a gledamo da što više vremena provedemo sa njim. Svi su tu pomožu nam i moja i njegova porodica. Ponekada ne spavam uopšte, ali puna sam energije - kaže Aleksandra.

Novinski natpisi je više ne opterećuju jer kaže ona i Filip se jako dobro poznaju.

- Filip i ja smo četiri godine zajedno i više ništa ne može da me iznervira, prošli smo sve i svašta, ali sada smo pokazali koliko je jaka naša ljubav - rekla je ona.

Alesandra je postala majka koja želi da zaštiti svoje dete od svega što je loše, ali na žalost neke stvari u toku života se ne mogu izbeći. Zato je ona progovorila o vršnjačkom nasilju koje je sada aktuelna tema, a sa kojim se i ona na neki način suočila.

- Kad sam videla snimke, nije mi bilo dobro. Razmišljala sam kako je bilo majci tog deteta, veoma sam se potresla. Ne mogu da verujem da se to dešava i šta to decu izazove da to urade - kaže ona.

- Nadležni moraju pod hitno da reaguju. Ja bih odmah pozvala roditelje te dece, a mora da postoji i zakon koji će zaštititi to dete. Kada su se meni dešavale neke stvari moja mama je dolazila u školu da interveniše - rekla je ona.

Atmosfera na sinoćnom otvaranju bila je veoma prijatna, a Aleksandri i Filipu su podršku pružili svi članovi njegove porodice, uključujući Lepu Brenu, Bobu Živojinovića, Stefana Živojinovića, a prisutne su bile i brojne poznate ličnosti među kojima i Ilda Šaulić.

"NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.