HITNA POMOĆ! DIĆI ĆE RUKU NA SEBE!? Miljana Kulić u AGONIJI nakon ODLUKE o abortusu, PRIZNALA Zoli ovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HITNA POMOĆ! DIĆI ĆE RUKU NA SEBE!? Miljana Kulić u AGONIJI nakon ODLUKE o abortusu, PRIZNALA Zoli ovo!

Nije joj lako!

Miljana Kulić i Zola su doneli odluku da Miljana abortira. Oni su ipak shvatili da sada nije pravo vreme za dete, a Miljana je zbog toga pala u depresiju.

 Miljana se zbog svega ovoga požalila Zoli.

- Ja od sutra moram neke konjske antidepresive da pijiem i to neke konjske. Ne smem majci da kažem, ali pomišljam da dignem ruku na sebe - rekla je ona.

On je pokušavao da je uteši.

- Gde ćeš to čoveče uraditi, ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam tu. Kako bi se osećala da znaš da me više nećeš videti? Tako nešto nemoj ni da pričaš - rekao je Zola.

Brzo im se pridružila Marija pa su promenili temu.

- Nemam više volje, a ni snage. Nenormalno bi bilo da mi je sada sve lepo. Oni je nisu pustili, ona počela da urla. Ja sednem u auto, dođem tamo, hitna pomoć, policija tu, Miljana plače, razmazana šminka, katastrofa. Posle su je pustili sa mnom, lepo se ponašala, igrala - rekla je Miljana.

Celu situaciju pogledajte ovde.

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.