HITNA ODLUKA PRODUKCIJE Obezbeđenje NOĆAS IZVELO Bojanića sa imanja - DETALJ promakao svima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HITNA ODLUKA PRODUKCIJE Obezbeđenje NOĆAS IZVELO Bojanića sa imanja - DETALJ promakao svima (VIDEO)

Iznenada!

Miloš Bojanić ušao je sinoć u Zadrugu i odmah na ulasku počeo da se pecka sa svojim starim rijaliti poznanicima Saškom Karan i Lepim Mićom.

Bojanić je zamerio njima da su uvek najglasniji, a Lepom Mići žestoko prebacio što pljuje mlade dovojke i najgadnije ih psuje. Ipak, sukob je brzo završen, a Miloš se nakon toga upustio u razgovor sa Stefanom Karićem, sa kojim je našao zajedničku temu.

 Stefan i Bojanić su pričali o Goci Božinovskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa kojom se pevač druži, a sa čijim sinom je Stefan nerazdvojan. Ipak, u jednom momentu Bojanić je počeo da govori o odnosu Ive i Karića, pa je ne razmišljajući otkrivao neke stvari iz spoljnog sveta, na šta su ljudi iz produkcije odmah poslali obezbeđenje da Bojanića izvede napolje, kako bi ga opomenuli da ne prenosi stvari iz spoljašnosti izolovanim takmičarima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.