HITNA DISKVALIFIKACIJA ZA ZVEZDANA?! Slavnić kao razjareni bik napravio karambol, PREVRNUO krevet na bivšu ženu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2023, 11:03

HITNA DISKVALIFIKACIJA ZA ZVEZDANA?! Slavnić kao razjareni bik napravio karambol, PREVRNUO krevet na bivšu ženu!

Zvezdanovo nasilničko ponašanje je zgrozilo sve!

Sinoć su bivši partneri Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić imali žestoku svađu, koja je kulminirala kada je on uleteo u spavaću sobu i prevrnuo njen krevet! Gledaoci su osudili njegovo nasilničko ponašanje i tražili hitnu diskvalifikaciju.

Zvezdan je nastavio da svaljuje krivicu na Anu zbog njihovog propalog odnosa.

- Rekla sam ti da me ostaviš, ne obraćaj mi se bar dve nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekla je Ana.

- E, ne dam. Ti si ta koja je meni bacala kosku, a sad se praviš kao da si ucveljena. Praviš od mene montstruma - kazao je Zvezdan.

- Zvezdane, malo se samo smiri. Može da se nađe rešenje - rekao je Miljan.

- Ja sam najgori, neka sam. Ti si sada napravila od sebe najgoru. Tebi se spava, tebe boli k**ac. S*rem ti se u ruku koju si držala tokom operacije. Ako si bolja od mene, onda nemoj ovo da radiš. Idem do kraja, jer si stoka prema meni. Ovo što ti radiš je zlo. Ti si nas izvređala ovde. Ja sam ponizio sebe, a ti si sva g**na otkrila. Ružnu reč nisam rekao za tebe - rekao je Zvezdan.

- Koja g**na? - upitala je Ana.

- Glavu bih sebi sad polomio. Kunem ti se životom, tebi će biti loše, nikada sebi nećeš doći - rekao je Zvezdan.

Posle svađe sa Anom Ćurčić i njene odluke da od danas dalje ide sama, Zvezdan Slavnić odlučio je da joj uništi novo mesto za spavanje.

Ušao je u spavaću sobu i prevrnuo njen krevet! Zadrugari su joj odmah pritrčali i vratili sve na svoje mesto kako bi Ana imala gde da spava.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"PRAVIŠ OD MENE MONSTRUMA, STOKA SI PREMA MENI!" Zvezdan zapenio od besa - DIVLJAO po imanju, vređao Anu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2023

Maratonska rasprava između bivših partnera je trajala tokom cele noći!..Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić noćas su se satima svađali, a u jednom trenutku je Zvezdan bacao stvari po spavaćoj sobi i tom prilikom je udario Anu u glavu. Oni su nastavili žestoko raspravu i u pušionici...- Rekla sam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.