HIT: Pogledajte šta je uradila Indi na rođenju sina Danijela Đurića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT: Pogledajte šta je uradila Indi na rođenju sina Danijela Đurića!

Pravila haos.

Pevač Danijel Đurić je pre nekoliko dana dobio sina Andreja, a tim povodom napravio je slavlje za najuže prijatelje, među kojima su bili pevačica Indi Aradinović, pevač Nikola Burovac, voditeljka Bojana Lazić...

Kako red nalaže, gosti su po dolasku cepali Danijela koji je za veče promenio dvadesetak majica. Nekoliko pevača koji su bili zaduženi za odličnu atmosferu napravilo je žurku za pamćenje, a i Danijel se u jednom trenutku latio mikrofona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pre nego što je zapevao, obradovao je svoje prijatelje još jednom informacijom.

- Idem na Beoviziju! Pevam pesmu “Bomba” čiju je produkciju radio Nikola Burovac i mnogo sam srećan zbog toga - rekao je Danijel svojim gostima koji su mu i na tome čestitali, a Indi je u to ime počela da igra sa časom na glavi!

Pogledajte kako vatrenapevačica pleše i kakav je provod bio na Danijelovom slavlju:

Slavlje povodom rođenja Andreja - video 1

Video proslave rođenja Andreja 2 (Indi pravi haos)

Video proslava rođenja Andreja 3

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.