HEMIJA JE MEĐU NAMA: Nakon podrške oca, Stefan PRIZNAO emocije prema ovoj zadrugarki! Izabrao je?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HEMIJA JE MEĐU NAMA: Nakon podrške oca, Stefan PRIZNAO emocije prema ovoj zadrugarki! Izabrao je?!

Hoće li potrajati?!

Naredni gost na radiju ,,Amnezija" bio je Stefan Karić koji je odmah na početku otvoreno priznao sve o odnosu sa Jelenom Pešić sa kojom je bio pre ulaska u ,,Zadrugu 3".

- Samo prijateljstki odnos - tvrdio je Karić, a potom se dotakao odnosa sa Ivom Grgurić.

Nakon što je Stefanov otac, Osman Karić podržao njegovu vezu sa Ivom, nazivajući je snajkom, zadrugar je postao sve bliskiji sa njom. Tokom gostovanja Karić je priznao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dalje ima hemije između Ive i njega.

- Postoji verovatno i dalje emocije, videćemo šta će biti. Ima neke hemije, možemo reći. Neke stvari je promenila na bolje, što je meni odgovaralo. Ona se odvojila do mene, jer su joj neki ljudi punili glavu o meni. Ja sam rekao da sam uvek tu za nju - bio je jasan Stefan.

Detalje pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.