HAOS UŽIVO NA PINKU: Ana Korać i Miljana Kulić se ZAMALO POTUKLE! (VIDEO)

Izvor: Svet, 07.Mar.2019, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS UŽIVO NA PINKU: Ana Korać i Miljana Kulić se ZAMALO POTUKLE! (VIDEO)

Zadrugari su u toku sastanka imali pravo da iznesu svoje mišljenje o današnjoj emisiji radija ,,Amnezije” što je izazvalo burne reakcije pojedinih ukućana.
Naime, posle burne svađe sa Stanijom Dobrojević, Marija Kulić odlučila je da se dotakne teme o moralu zadrugarki koje su se podvrgle hiruškim zahvatima, a među prvima je prozvala Anu Korać.
“Šta se ova Ana smeje?! Pa i ti si sponzoruša! Nemoj da se smeješ drugima! Ko je finansirao sve što si ugradila? >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Baš će ona sa Davidom da ostane, nema on te pare da bi nju izdržavao!”, rekla je Marija.
“Platila sam grudi 10.000 evra, kola 100.000 evra, imam i stan od 100.000 evra! I, šta je problem?!”, pitala je Ana.
“Pazi šta pričaš! Ti namerno sve to radiš sa Miljanom, namerno plačeš! Diraš Zolu, dečko te nikad ne spominje! Ti si folirant, praviš žrtvu od sebe! Prestani da plačeš i da ih pljuješ!”, rekao je David.
Kulićeva je imala potrebu da odbrani svoju majku, a zbog toga je nastao još žešći sukob.
“Moja majka hvata na patetiku kad ja to kažem, kad hoću da je iznerviram!”, rekla je Miljana.
“Onda vi pi*ate po Zoli, koristite ovog čoveka!”, rekao je David.
Međutim, Miljana je žestoko odbrusila i Ani koju je vređala na račun njenog izgleda, nakon čega je ona skočila na nju sa namerom da je udari. Obezbeđenje je odreagovalo brzinom svetlosti i sprečilo do sada neviđeni sukob.
Detaljno o ovome pogledajte u nastavku.

svetsvet
The post HAOS UŽIVO NA PINKU: Ana Korać i Miljana Kulić se ZAMALO POTUKLE! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.