HAOS U WC-U! Nesavesna majka! Opet UDARAC na Zerinu! Stavila mu ruku na usta, PREKASNO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2018, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U WC-U! Nesavesna majka! Opet UDARAC na Zerinu! Stavila mu ruku na usta, PREKASNO! (VIDEO)

Borba se nastavlja.

Odnos bivših partnera Baneta Čolaka i Zerine Hećo nikako da dobije mirniju notu. Nakon žurke je došlo do još jedne žestoke svađe koju je ovog puta Bane započeo tako što je Zerini spominjao ćerku i nju okarakterisao kao lošu majku.

ŠOK U EMISIJI UŽIVO! Karleuša PRIZNALA zašto je prekinula RAT sa Kijom, a ima veze sa Duškom Tošićem!

- Nesavesna majko, dete si ostavila kući, kako si mogla - rekao je Bane namerno kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << isprovocirao Zerinu.

Čolaku je pošlo za rukom da izbaci iz takta svoju nekadašnju devojku koja je zamolila Lazara Jeremića ga uđe u toalet i izbaci Baneta kako ona ne bi još veći haos napravila u toku svađe.

- Izađi napolje, hajde marš napolje - govorila je Zerina Čolaku.

U tom trenutku Nataša Moskva je uletela u kupatilo i dala savet Banetu Čolaku kako ne treba više da se svađa sa Zerinom i da je među njima gotovo. Zerina je ipak ostala u kupatilu, pa je Moskva pokušala da je smiri, ali ovog puta nije uspela.

- On će uspeti u ovome, on će mene isterati odavde, uništiću ga - rekla je Zerina u suzama.

POSLE SVAĐE, ŠOK NA CECINOJ SLAVI: Zapevala je Draganinu pesmu, evo i koju (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.