HAOS U NAJAVI! Miljana Kulić NAPUSTILA Zadrugu, a ovo SLEDI, sukob, POVREĐIVANJE, OČAJ!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Dec.2019, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U NAJAVI! Miljana Kulić NAPUSTILA Zadrugu, a ovo SLEDI, sukob, POVREĐIVANJE, OČAJ!?

Ludnica!

Marko Đedović je jutros u toaletu rekao Zorici Marković da je Miljana Kulić navodno napustila rijaliti. Njih dvoje su zabrinuti zbog ove novonastale situacije jer smatraju da ovo ne može biti dobro za njih, jer će Kulićeva napolju da se naoruža informacijama koje kasnije može da upotrebi protiv njih.

 Da li je su ove Đedovićeve informacije zaista tačne još uvek ne znamo, ali jedno je sigurno, Kulićeva je izgubila svoje mesto u rijalitiju. Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedno vreme je njena rijaliti priča zauzimala centralno mesto u rijalitiju, a sada čini se ne ostaje joj ništa nego da u očaju napada druge učesnike i da na tome gradi priču. Tako je jutros napala Janjuša, zbog njegovog navodnog neverstva i predvidela da će njegov brak pući.

U nekoliko navrata je to rekla sa takvom sigurnošću kao da stvarno zna šta se događa napolju i da je Janjušev brak u krizi.

Kako bismo videli šta Miljanu Kulić čeka u budućnosti, pre nekoliko dana ekipa našeg portala uputila se u astro agenciju Vesne Rivas koja je Miljani pogledala u karte i nije joj videla svetlu budućnost u rijalitiju.

 -  Miljani i Zoli neću da gledam, Zola je tuta - muta, on je pravi tepač na baterije, nije vredan toga. Što se tiče Miljane ona je bila veoma izričita po pitanju seksa, a sada sa njim polude tamo. Ona je zaboravila na dete, a evo malog Željka će se setiti tek u april. Ona vrlo često posećuje vidovnjake. Neće dobro proći u Zadruzi, to mi se ne sviđa može da ima opasne posledice po nju. Mislim da neće dobro da se završi za nju, biće neko povređivanje, kataklizma, sukob sa zakonom, sukob sa policijom, ma strašne mogućnosti. Svi bi morali da povedu računa o njenim porocima, verovatno je alkohol u pitanju, može da napravi haos i to verovatno sada za praznike - kaže Vesna.

ZAVRŠNI UDARAC ZA KIJU I SLOBU! Luna ih POKOPALA! Ne bih ni Britni Spirs, a kamoli njih dvoje... (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.