HAOS U NAJAVI: Kija Kockar i Luna Đogani ULAZE u Zadrugu 3?! Sprema se PAKLENI RIJALITI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2019, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U NAJAVI: Kija Kockar i Luna Đogani ULAZE u "Zadrugu 3"?! Sprema se PAKLENI RIJALITI!

Produkcija je uložila veliki novac...

Druga sezona rijalitija je završena, a sada se spekuliše ko će učestvovati u trećoj.

Produkcija je uložila veliki novac kako bi sve bilo savršeno, a prema rečima izvora, pozvali su pobednice prve i druge sezone Kiju Kockar i Lunu Đogani da uđu unutra.

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Jul 5, 2019 at 7:43pm PDT

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Jul 24, 2019 at 7:28am PDT >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Produkcija vrši pregovore sa njih dve. Mnogi smatraju da bi baš one bile pun pogodak, da ruku pod ruku kroče u Imaginarijum. Svakako da ostaje pitanje kakvi bi im odnosi bili, kao i da li bi "supruga i ljubavnica" uspele da se izmire pred kamerama. Njihovo medijsko prepucavanje traje duže vreme, tako da bi se u rijalitiju verovatno nastavila ta uzavrela atmosfera. Čeka se još da se vidi da li će njih dve prihvatiti uslove koje im je produkcija ponudila - zaključuje izvor.

VRELI PAPARACO: Sanja Marinković se skunula u KUPAĆI i pokazala SAVRŠENO TELO na plaži! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.