HAOS U MAGAZINU IN! Sanja Marinković izjavila ljubav Marku Miljkoviću, a evo šta je Luna onda uradila!

Izvor: Svet, 19.Sep.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U MAGAZINU IN! Sanja Marinković izjavila ljubav Marku Miljkoviću, a evo šta je Luna onda uradila!

Autorka i voditeljka “Magazina in” Sanja Marinković u novom izdanju emisije ugostila je pobednicu “Zadruge 2” Lunu Đogani.
Luna je, govorila o svojoj emotivnoj vezi s Markom Miljkovićem, s kojim je rešila da se našali usred emisije! Naime, ona ga je pozvala, a potom ga slagala da je pre vremena napustila snimanje, i to zbog ponašanja voditeljke.
– Je l’ je gotovo? – upitao je Marko čim mu je zazvonio telefon, a onda mu je Luna ispričala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nešto što je nasmejalo sve u studiju.
– Ne, nije gotovo, nego sam izašla iz emisije zato što je Sanja bila jako neprijatna prema meni… Samo sam izašla iz emisije – ubeđivala je Luna svog dečka.
Telefon joj je, na kraju, uzela Sanja, koja je priznala Marku da je sve bila šala, a potom mu rekla:
– Šteta što si Lunin dečko, što nisi moj budući, majke mi! – našalila se voditeljka.
Luna je, takođe, u emisiji opisala svoju svakodnevicu s Miljkovićem.
– Marko prvo što uradi kada dođe kod mene sedne na kauč i upali TV, ili gleda u telefon… I ne konstatuje me uopšte – ispričala je, između ostalog, Luna.
Pogledajte u najavi kako je to izgledalo:
 

svetsvet
The post HAOS U MAGAZINU IN! Sanja Marinković izjavila ljubav Marku Miljkoviću, a evo šta je Luna onda uradila! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.