HAOS U HOTELU: Vladimir shvatio da mu Stanija NE TREBA U ŽIVOTU, razlog - OVO! Probudila UŽAS u njemu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2018, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U HOTELU: Vladimir shvatio da mu Stanija NE TREBA U ŽIVOTU, razlog - OVO! Probudila UŽAS u njemu!

Samo da se i on ne okrene protiv nje.

Tokom ranih jutarnjih časova između Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića pojavile su se prve trzavice koje su dovele u pitanje njihov odnos. Nikome od ukućana nije jasno šta se među njima zaista dešava, i osim onoga što kažu njih dvoje, sve je i dalje po nekim velom misterije.

Pred kamerama, Stanija stalno izjavljuje ljubav Tomoviću, ali kada ostanu sami njihov odnos uopšte nije idiličan. Da podsetimo, to što Stanija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grli muškarce, i skače na njih, naskače, šapuće, uopšte nije strana stvar, i ona to radi svima a ne samo emotivnim partnerima što smo videli kroz prethodne rijalitije.

Naime, Vladimir je pozvao Staniju ali ga je ona ignorisala, a kada je on nju počeo da neprimećuje, starleta je krenula da ga zadirkuje.

- Ja nisam klošar, to moraš da znaš. Ako ti treba rijaliti, nećeš više. Bolje da ti kažem šta mislim o tebi. Pusti me na miru. Tri puta te zovem kao g*vno i ti me tri puta kao poslednje go*no gledaš. To ćeš sa kim si naučila. Dok si živa to nećeš da radiš. Ako ja kažem nešto, a ti to ne ispoštuješ, ti meni ne trebaš u životu - obrusio je Vlada.

Stanije je počela u tom trenutku da se pravda Vladimiru i zamerila mu što kada su sami on je zove kod njega, a u društvu drugih ljudi on ne pokazuje previše naklonosti.

Pogledajte rezultate

SLOBA PRIČAO SA LUNOM U ZADRUZI 2! Sada izgovorio ŠOK REČI O TOME i potvrdio: Sa Kijom NAPUŠTAM SRBIJU (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.