HAOS TOKOM REKLAMA: Mensur NASRNUO na Đedovića, uneo mu se u facu pa ZAGRMEO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2020, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS TOKOM REKLAMA: Mensur NASRNUO na Đedovića, uneo mu se u facu pa ZAGRMEO! (VIDEO)

Dobro je prošlo!

Tokom reklama u emisiji "Nominacije" došlo je do još jedne svađe imeđu Mensura Ajdarpašića i Marka Đedovića, koja traje već neko vreme.

- Nemoj da me provociraš. Nemoj da me diraš, ja ne diram nikoga, nemoj da me čačkate bezbeze. Posle ćete da se žalite kako ste ugroženi - pričao je Mensur.

- Što ga diraš - dobacila je Mina Vrbaški.

- Ti ćeš da mi kažeš koga ću da sprdam, ti si čoveka sprdala i isterala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napolje - rekao je Đedović.

- Tebe život jede, ti si ovde inteligencija, napolju ne postojiš. Pusti me, ja tebe neću čačkati. Ja te samo plašim, da dokažem da si p*čka - naveo je Ajdarpašić.

- Ti si se istripovao da si kriminalac jer nosiš cigare i torbice od onih koji su bitni.... Provociraću te do sudnjeg dana - rekao je Marko.

- Ti si p*čkica jedna koja provocira samo ovde. Ti si jedna ženturača i zec jedan - naveo je Mensur.

Detaljnije o svemu pogledajte u narednom snimku.

FOLKERKI SE SVI SMEJALI: Peh usred nastupa - "Ne može on mene da zeza, j**aću mu kevu!" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.