HAOS! Ša skočio na sto pa NOGOM na zadrugara! Počeo da ŠUTIRA, zamalo promašio! Rasulo u kući! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021, 15:34

HAOS! Ša skočio na sto pa NOGOM na zadrugara! Počeo da ŠUTIRA, zamalo promašio! Rasulo u kući! (VIDEO)

Žestok sukob!

Učesnica "Zadruge" Tara Simov ustala je za crnim stolom u Beloj kući kako bi objasnila koje tri osobe smatra najperfidnijim u tekućoj sezoni rijalitija.

- Nadica je na perfidan način pominjala mog dečka i dovodila ga do ludila, ali u svakom svom izlaganju nas izvređa najstrašnije, pa posle svakog sastanka ostvaruje komunikaciju sa nama, sinoć je dobacila Nenadu "Mi uopšte nismo u konfliktu". Sledeća osoba je Mina Vrbaški, a treća osoba je Anja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Todorović, vrhunac njene perfidnosti smo videli sinoć, kljucala je mozak sedam sati Cveletu, na kraju su preokrenuli priču da je Nenad uvredio Anju. On je rekao da bi zapalio bilo kog u svom stanu, kada bi se on našao u toj situaciji! Ona je za mene rekla da sam k**va - rekla je Tara.

- Ona se nije adekvatno izrazila, ali isto tako, Cvele kao njen dečko, ima pravo da reaguje - uzvratila je Rialda.

Dok su razgovarali, Nenad Aleksić Ša se popeo na sto i počeo nogom ka Cveletu da ga šutne, ali su zadrugari skočili na sto da ga spreče. Obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću kako bi sprečilo Ša da napravim neki karambol.

- Rekao si mi da pušim k**ac, to kaži mami i tati! - vikao je Ša.

- Seti se šta ti pričaš meni pre toga - odbrusio je Cvele.

- Ajde k**vice, idi slikaj b**u na Instagramu - rekao je Ša Anji.

Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"DA OSTANEŠ BEZ ZUBA!" PRETNJE SMRĆU? Ša POLUDEO! Obezbeđenje ULETELO "Mogu da te PREBIJEM, kad hoćeš?"

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2021

"Tebi je montirala da hoćeš da je ubiješ. "..Sinoć je došlo do žestokog sukoba između Jovana Cvijetića Cveleta i Nenada Aleksića Ša, kada je intervenisalo obezbeđenje, te odvelo Jovana u zatvor kako svađa ne bi eskalirala i da ne bi došlo do fizičkog kontakta...Međutim, danas zadrugari...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.