HAOS! PREKINULI EMISIJU! Saška napala Bojanića - raspad sistema u Beloj kući (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS! PREKINULI EMISIJU! Saška napala Bojanića - raspad sistema u Beloj kući (VIDEO)

Od njih niko nije mogao da dođe do reči!

U toku razgovora za crnim stolom, Natalija Trik Fx počela je da govori o Milošu Bojaniću i svom utisku o njegovom ponašanju u "Zadruzi".

- Moram da priznam da sam bila u šoku zbog gesta Miloša Bojanića prema Lepom Mići. Nije mi se dopao njegov stav, što se poneo kao da ne poznaje Miću. I to što kad je Mića pokušavao da dokaže istinu, on se pravio lud. Mi svi znamo Miću, koji je pravdoljubiv čovek i što hoće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istinu da istera na videlo - ispričala je Natalija, a onda se, usred njenog izlaganja, u priču uključila Saška Karan.

- Ti sebe predstavljaš kao finog, kulturnog čoveka, ali to nije tačno. Ti nisi nimalo fin i dobar, pokazao si svoje lice - odbrusila je Saška.

Usledila je svađa između Bojanića i Saške Karan, koja je postajala sve oštrija i oštrija u potpunosti prekidajući tok emisije. Natalija je bez uspeha pokušavala da nastavi da govori i kaže sve što je imala, ali zbog žestokog okršaja Karanove i Bojanića nije uspela u tome.

Na kraju je čak iz revolta odbila da ponovi svoje poslednje reči koje niko nije uspeo da čuje.

Kako je izgledala ova situacija, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.