HAOS PRE NEGO ŠTO JE POČEO LAJV: Ovo nije bilo na TV-u! Napravila lom - viče i  urla! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS PRE NEGO ŠTO JE POČEO LAJV: Ovo nije bilo na TV-u! Napravila lom - viče i urla! (VIDEO)

Ori se Bela kuća.

Zadrugari su neko vreme pre početka emisije "Gledanje snimaka" iskoristili kako bi odmorili, ali je Jelena Krunić zamolila Miljanu Kulić da zamene krevete kako bi ona dobila onaj za jednu osobu, a Miljana i Lazar bračni, što je izazvalo pometnju u spavaćoj sobi.

Zerinu Hećo iznervirale su reči koje je rekla Dragana Mitar, zbog čega je skroz poludela.

- Ona je meni rekla da ja pravim je*arnik! Ja ne znam kakav ja to je*arnik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravim! Došla ovde da se ka*a! Mamu ti je*em u pi*ku! Mene si našla! Mamu ti ja je*em, ovde se meni mangupiraš! Meni neće to govoriti! - vikala je Zerina

- Jelena je mene pitala, ja sam joj učinila uslugu. Pošto nećete, prijatno. Ja vam činim uslugu da se je*ete, a vi mene napadate - rekla je Miljana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.