HAOS! OZBILJNE PRETNJE U ZADRUZI? Nakon sukoba ŽESTOKO: Videćeš šta će biti! Sve će da leti u jezero

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS! OZBILJNE PRETNJE U ZADRUZI? Nakon sukoba ŽESTOKO: "Videćeš šta će biti! Sve će da leti u jezero"

Au, biće čupavo...

Saška Karan je van sebe zbog postupka Ermine Pašović koja joj je bacila novi donji veš koji je bio okačen na sušilici. Nakon žestokog okršaja, pevačica je porazgovarala sa Jelenom Pešić, pa joj priznala koliko ju je Pašovićeva iznervirala.

- Kaže ona meni: "Jao izvini, ja sam bacila tvoje gaćice." Meni nije jasno zašto je to uradila. Sad se vidi da je istina da me ona ne voli zbog Gazmena. Mene zabole ko će da me voli. Budaletina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedna. Folirantkinja, ništa drugo. Samo da mi nešto takne, videćeš samo šta će biti. Sve će da joj leti u jezero - pričala je Saška besno, dok ju je Jelena smirivala.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.