HAOS NE PRESTAJE! Jelena Golubović zaratila sa pola Zadruge! Obezbeđenje nemoćno! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS NE PRESTAJE! Jelena Golubović zaratila sa pola "Zadruge"! Obezbeđenje nemoćno! (VIDEO)

Nastavak okršaja!

Veliki šef je za stanare Bele kuće obezbedio kao i svakog utorka žurku na kojoj će biti dobre zabave uz obilje hrane i pića. Kada se začulo zvono, svi ukućani su se okupili oko stola, a Snežana Ilić je kao ovonedeljni vođa pročitala pismo.

- Dragi zadrugari i večeras će u vašem gradu biti organizovana žurka. Šaljemo vam novac za vaš večerašnji provod... Na žurki će biti hrane i pića, ali sve što želite da pojedete i popijete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << moraćete da platite. Večeras će biti organizovano i suđenje za one zadrugare koji prekrše pravila, Snežana će biti sudija, ali će moći da prisustvuje žurki - pisalo je između ostalog u pismu.

Snežana je obavestila zadrugare da za bojler mora da se odvoji suma od 2300 dinara, a preostala suma novca će biti raspoređena jednako.

Jelena Golubović je otrgla iz ruku Snežani novac, što je nju razbesnelo, pa je odlučila da niko od zadrugara ne dobij ni dinar.

- Šta je diraš, klošarko jedna! Poenta priče je što diraš Snežanu, šta je poenta - besnela je Jovana Tomić Matora.

- Ona uzima po dva puta od ljudi od kojih je uzimala - odgovorila je Jelena.

Sukob je kasnije nastavljen između Rade Vasić i Jelene, pa je Golubovićeva nastavila okršaj sa Suzanom Perović.

ROMANTIKA! Evo šta Novak i Jelena rade NA PLAŽI, sasvim SAMI! Divan ritual pre POLJUPCA! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.